Tuesday, May 15, 2012

Ok..Bukan nama aku sorang je yang pelik....

Selama ni aku ingatkan nama aku je yang pelik kan....Kalau orang tgk nama or tanya nama....mesti semua macam kagum berlebihan pasal nama macam pelik sangat kot...well, aku dah hidup ngan nama ni dari lahir...xle rasa pelik mana pun....

Tapi nama2 kat bawah ni sumpah lagi pelik yang amat aku rasa....


Lord Voldemort 

The Wizard

Disney Landia!


Ok...nak panggil apa ni..


Serius? 
Adolf Hitler?

Harry Potter, the real one. 

My name is Bond… James Bond.

Maybe mak bapak dia kenal melalui E-mail kot dolu2...


2 heroes in just one body...



P/s: Kreatif mak bapak korang kan....ko ada?
Sumber: sini

8 comments:

imie fatiema © said...

you nama betul ape? cam excited nak tau ni pelik ker..

aniswany said...

actually kan,dh lama nk tanya..
apa real name akak ? hihih

O'gosh said...

actually dah penah buat entri pasal ni.....so silalah godek2 kat link kat bawah...hehe

http://simplyakuogosh.blogspot.com/2010/12/rahsia-di-sebalik-nama.html

Nini D.. said...

aku tak koser buh nama susah2 cam diaorg tu..nama cikmat sekarang pon aku dah rasa cukup panjang..buh nama kemain dulu sampai 3 patah perkataan..tup2,nama paling depan jgk yg aku panggil..

Boni JLL3 said...

hahahahahaha.nama dasyat dasyat.. dassaatttttttttt..hehehe

Farzlyna Mustafar said...

bagus la ada nama pelik senang org nak ingat

MR Penyubiru said...

ada sesetengah negara membenarkan penduduknya utk menukar nama.itu yg ada kuar nama pelik2 tu..

madammondoq said...

nama sekarang pun pelik2 kot..