Friday, April 6, 2012

Kisah budak MACHO

Budak ini sudah 5 bulan....

Perangai pun makin boleh tahan...

See? Bila bukak mata...ada je plan...

Dia sangat2 suka mandi
(Tengok tangan pun x clear akibat asik 'kepak2')

Macam baru nak kesian konon kene buli dengan abang...

Tapi apa kes kecik2 dah pandai nak rebut mainan orang...
kalu x dapat...keluar suara 'MACHO'

En Dadi...sila kalah dengan budak MACHO berdua ni ye...


Apa yang MACHO?
Suara je....hehehe

12 comments:

Sizzling Suzai said...

ohh inilah die member bru join family akk. hehe..sgt macho tu topless rugi x zoom sket 6-pack die. haha..comel sungguh kem slm kat die ok ^^

Farzlyna Mustafar said...

sian ko.. d only flower kat umah ye.. mesti lemak brkrim disukai ramai

Nini D.. said...

auuuwwww..
kompem sore high pitch!

Namee Roslan said...

comellllnyaaaa...buat saya nak cepat2 kahwin nk ada baby... heheh :)

Liza Razak said...

fuiyooo...hensem..pinjam boleh ?? :)

Boni JLL3 said...

comeynyer..hehehe

Nisa said...

Are you a mummy? Gambar dalam banner nampak macam muda lagi ;D

Mr PenyuBiru said...

dari raut wajah dan gaya...ada potensi jadi jejaka macho bila besar nnt ni..hehe

imie fatiema © said...

ni kiranya 3 lawan 1 lah kan laki menang..kena tambah ni adik pompuan hehe

Dinas Aldi said...

Comel la budak umur 5 bulan tuh! Dalam gambar ke3 nampak sangat macho, kalau boleh dengar suara, sure complete machonya :D

Terima kasih sebab sudi ke blog akak.

madammondoq said...

bestnya ada baby!!! nak baby girl!!

PinKy MoMMa said...

muka saper yer rasanyer..ermmm kena telek depan depan ni hehehe