Friday, October 14, 2011

Yang BEST dan x BEST...

Yang BEST!!
Yang x BEST…

Bila dapat makan macam2 tanpa ada orang sound tepet atau sekat pemakanan


Belum pape En Dadi dah tanya nak bli ubat kurus yang mana pas pantang nanti..

En dadi beria2 membelikan AYAMAS sekor buat si isteri yang teringin sangat nak makan..


Bila dah dapat, rasa sebelah kaki je pun dah nak muntah..

Bila setiap kali pegi makan orang akan tanya apa yang teringin..maklumla, takut kempunan plak baby nanti..


Bila setiap kali nak pegi makan kita yang kene decide sebab orang xmau nanti bising x dapat makan apa nak..

Boleh shopping baju baru almost setiap bulan memandangkan perut makin membesar…
(alasan baju x muat)


Susah nak gayakan fesyen terkini memandangkan perut makin ‘godang’..kena la bli baju yang besar2 je..

Boleh bagi alasan x larat nak masak..walaupun sebenarnya MALAS


Nak kena bersiap makan kat luar la pulak..

Bila En dadi buat surprise belikan HP baru


Bila di ‘jarum’ kawan2 opis ngan alasan dapat HP baru sebab si dia nak kawen lagi 1..


Bila dapat mandat tuk pilih nama baby yang bakal lahir..


Ada je yang x berkenan ngan nama dalam list panjang lebar tu…

Dapat ambik cuti lama..BOS xle marah..

X best nak start kerja balik dan tinggalkan baby

9 comments:

Makbed said...

menarik plak format entri ko neh. camana ko wat?

O'gosh said...

haha..aku guna WORD pastu copy je la..

Namee Roslan said...

hehe...preggie kan????????????? :D hehe. tp seronok la moment pregnant. teringin sgt. tp takut nk beranak. sakit :(

O'gosh said...

tu la pasal ada yang BEST dan part x BESTnya..huhu..When the time comes..you'll be ready...

fadh leyanie said...

inilah situasi berbadan dua..:)

Farzlyna Mustafar said...

aku ni x ngandung kene beli baju ngandung lg pehal nye?? lg x beshhhh

Mr PenyuBiru said...

selalunya mmg camtu. apa yg kita fikirkan best,lepas dah laluinya,kita rasa tak best plak...

aTy _faRed~ said...

semua betul...:p

Islam said...

Pls make a post related comments
Allah
Islam
Muslim
Dajjal