Monday, October 24, 2011

Sesi meroyan tuk minggu terakhir...

Kalau sesapa yang ada FB aku tu taula...
Aku mmg x larat nak layan status mengarut dah..
Biarla orang nak kata aku EMO ka...
Meroyan ka....lantak..janji aku x stress...


Tu pun kira cakap bebaik....
FB ni tempat kita nak ber'sosial'
Jumpa kawan2 lama..yang jauh2..
Kenal kawan2 baru yang sekepala...
Bukan nak sakitkan kepala...

Memang sekarang aku dalam proses "UNFRIEND"kan
Manusia2 yang menyemakkan wall aku...
Bukan nak cari gaduh...
Tengok la...aku cakap pun bebaik lagi..
(Consider baik la tu..Hehe)

FB aku ni dah melarat penuh ngan pesakit2 kronik dah aku tgk..
Sampai berbulu mata aku nak tengok..
Yang aku nak update...x nampak sangat..
Yang aku x heran plak 5 saat sekali hapdate..

Bayangkan kalau "uuk-uuk keras" pun nak gtau...
Pompuan lak tu...X malu ke ngan laki or anak2 tu..
Kalau anak tu ada kawan2 sekolah dia nampak status ko tu..
Then tag plak anak ko...memang terbaik la!
X pasal2 budak tu yang malu ada mak sembelit..

Tapi x semuanya semak kat mata aku
Ada yang aku OK je...
Yang aku x tahan tu contoh cam kat bawah ni la...
Memang aku rasa daripada aku tambah dosa 
X pasal2 jaga tepi kain dia..
Baik aku xtau langsung..

"Harini aku gaduh lagi ngan dia...sedih..uhuhu"

"Pegi keje lambat lagi"

Si Polan has checked in at..bla..bla..bla...
(5 minit sekali checked in at somewhere...Balik umah pun nak update!
-nak je aku balas "Aku x tanya pun!!!)

Yang add sebab nak 'kepochi' ngan life ko pun ada gak...
Tengok diam2 xpe...ni keje nak bawak mulut je...
Lemas!!

Banyak lagi sebenarnya...
Kang aku tulis bebanyak, ada lak yang muntah ijau...
Aku rasa kawan2 dalam blog aku ni bagus2 belaka lagi...

Bukan isu baru pun..
Cuma sebelum ni aku baik hati kesian je..
Skang aku rasa kene buat kerja2 pembersihan...
Hehe...bahana hormon terlebih le ni..

P/s: Orang nak bersalin lagi nak buat baik..
Aku lagi nak menyakitkan ati orang plak....
Harap bersabar je ngan saya ye kawan2...huhu



13 comments:

aTy _faRed~ said...

heheh..ha'ahkan... tanpe sedar..semua orang bace status die..or memng tu yg diingankan kot..:) saye sekarang jarang sangat bukak fb... sesekali bukak baru updet cerite kawan2..tu pon yg penting2 jer..seperti bersalin ker..atau berkahwen ker..:)

PinKy MoMMa said...

hahahaha sangat geli hati baca kisah sembelit tu ;)
adoii tegelak gelak sakit perut di sini huhu..sabar ye sayang..

Namee Roslan said...

status ni macam2. saya sendiri pun x suka nk tengok..tiap2 saat pun nk update benda yg entah ape2. tak larat nk tgk sbb mmg penuh wall feed tu..

diana said...

hahahah...
macam2 ada...
aih..kalau ikutkan depa ni semua benda depa nak cerita...
kita nak baca pun tak lalu..

Sizzling Suzai said...

hahhaha..mmg pon kak kdg2 merepek saje tu y sy pon ble nk wat wall post pikir 44x...org meluat ke x..hahhaha coz kt xske org wat so, kt jgn wat la kn..as simple as that.. =) take care yar ibu mengandung ni...

fyna said...

haha same here..fyna pon nk mendelete jugakk..paling benci siap gadoh2 dlm fb..maki2..sabo je la

RJ Beena said...

jenjalan pagi disini :)

RJ Beena said...

jenjalan pagi disini :)

aniswany said...

SUKA SGT NGN ENTRY AKAK NIH !
LIKE SERATUSEMPATPULOHKALI..AHAKSS !!
IDUP AKAK O'GOSH!!!
OVER PLAK AI NIH ..HIHI

Lyaa Suriany said...

haha
kalau boleh nk like 100x
lya pn mcm tu akk
baru settle operasi delete
rase yg hoverrrrrrr tu.
delete je
dosa kita pun xbertambah dok ngumpat die

Farzlyna Mustafar said...

yea.. jumpa fb ogosh da... jgn lupe add aku ek.. bole lah ko baca status merapu aku tetiap hari!

Islam said...

Pls make a post related comments
Allah
Islam
Muslim
Dajjal

Iela Zahra said...

Hi