Thursday, August 11, 2011

Nyawa2 IKAN...

Salam semua...
Aku  mintak maaf sebab x aktif 2 3 hari ni...

Aku pening ngan Blogger ni...
Ntah pape x kasi aku 'masuk'
Dah cemana aku nak update..



Yang aku bole usahakan sepanjang 2 3 hari senyap ni..
Tu la..baca pakai Google Reader je..
Pastu macam orang bisu..aka patah jari
Xle komen..

Memang mencabar kesabaran...
dahla ada seseorang yang membuat aku tercabar 2 3 hari ni..
Yang tu xyah cite la..
Kang menambah kalut..eh, kemelut yang sedia ada plak....

Ni dah masuk 4 hari aku mana ble tahan dah..
Aku try gak mencari idea..
Nasib aku try bukak guna IE (Internet Explorer bole plak...)
Nak nangis....sob!!

Harap2 cepat la ok En Google wei...
letih dah aku ni...
Diduga dengan kehilangan ala2 blog kesayangan ni...
Apatah lagi xle join menerjah blog kawan2...
Nama nak aku ingat sume link
X dapek la der...

Otak aku belum begitu terorist lagi...
Korang jangan buhsan ngan aku ye...
Aku idup lagi ni...

Ada sesapa x kene macam aku..cemana nak buat ha...

3 comments:

PinKy MoMMa said...

tadi baru je unavailable tapi skrg ni dah boleh :)

kalau open via mozilla pun tak leh ke mommy?

O'gosh said...

dah 'bising' kat sini baru bole....uhuhu...

aTy _faRed~ said...

yer ar..pagi tadi pon macam tu..panik gak ai... jadi macam tu lar..tak ley bukak dashbord n komen pon...nasib baik tak lame..;p