Friday, August 26, 2011

Entri terlekat GAM GAJAH selama seminggu...

Assalamualaikum semua...
Hari ni last aku kerja..
Mood pun dah 'swing' awal2 lagi..
Maklumla...x sabar nak balik raya..

Jadi sebelum balik
Aku nak tinggalkan
 Sedikit cenderahati..
Nak pos satu2 dah x lepas kan..
Aci la aku tempekkan aje kad aku ni..
Silalah terima ye...




Haa...
Pilih...pilih mana satu nak...
Free aku bagi...

Dengan ucapan

Selamat Hari Raya
Maaf zahir & batin

Pada semua sekali yang terlalu..terlintas dan yang terfolo...
Maaf kiranya aku x dapat nak berblogging dan blogwalking
Kat kampung xde tenet u olls...
xkan nak g cc semata2 nak berblog ye dak..
Kang elok2 dah mintak maaf kat MIL..
Ada lak kene pelangkung..hehe

Sebelum aku mengundurkan diri 
Sambil menghulurkan 
Sepuluh jari..

Terimalah pantun lawak
kopipes yang x seberapa ni...


Buko poso lawuh'e gereh
Njegor sunge dicaplok boyo
Keluputanku sing akeh-akeh
Kito 0 - 0 lah yo

P/s: Sekian, terima kasih...
X paham, try guna google translate ye..
Tu pun kalau ada...hehe

10 comments:

Nini D.. said...

laling..Selamat HAri Raya Aidilfitri..Maaf Zahir & Batin..hug & kissess

~SHiLA~ said...

name sbnrnye o'gosh august ek

slmt ari raye jugak utk o'gosh & femly :)

Lulu Caldina said...

selamat hari raya.......
maaf zahir dan batin..

Shawn Razaleigh said...

selamat hari raye wehhhh...awrrrrrr

Sizzling Suzai said...

haiyooooo..akk JOWO ko??hahaha..klu sy samelah kt ek..sekaum!hehhe..selamat hari raya n HAPPY BELATED BDAY..huhu sory for the late wish k..wish u hd a great great celebrtion this year..amin.. ^^

Namee Roslan said...

selamat hari raya. maaf zahir batin. :) semoga anda bergembira bersama org tersayang :)

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

░♥si lampu neon♥░ said...

ogosh balik raya mana =) waa banyaknye kad raya u !

Mr PenyuBiru said...

selamat hari raya, maaf zahir dan batin juga

moga selamat kembali semula ke tempat kerja.

aTy _faRed~ said...

selamat hari raya dear..!!! :)