Thursday, July 14, 2011

Tips nak nampak kurus ala gojes walaupun buncit peknen macam aku....

Perasan x..aku jarang pos gamba...
Mode perasan diri x lawa....
Jadi sedar diri sikit...*sobs

Jangan risau..
X payah la pujuk..
saje bagi alasan nape aku rasa x begitu perlu 
nak expose gambo aku...
Sedangkan aku sebenarnya malas
Malas nak berGAMBAR...

Aku rajin amek gamba orang je..
Sebab aku punya addiction ialah mengEDIT gamba..
Bukan berada di dalam gambar tersebut..
Pelik ke..?
Hehe

So, bila aku post seketui 2 gamba tu..
Aku dapat la 2-3 komen yang kata aku slim la..
(Padahal memang total 3 komen je...hehe)
Yang sebenarnya aku x kot..
Sebab aku memang perasan aku ni berisi sikit..
Disebabkan aku memang kuat melantak
Dan juga memang aku xnak slim sangat..

Ye la..
Aku punya idola bukanla Kate Moss..
Tapi Kim Kardashian..wallap wa cakap lu!!
Lelaki kan...ehem...En Dadi suka yang sedap2 sikit...
Haha

So..mari aku  share tips2 sikit cemana nak 
'Tipu2 lagi' itu kamera...
Lalala...


Contoh yang aku ada buat...
Korang tengok jadi x...

Ehem...gamba kawen-fokus kat tangan je ye..

Gamba merewang time lunch ngan En Dadi kat Pavi...
Maklumla..Klcc ngan Pavi kan dekat2..Hehe

Khidmat tangga yang cemerlang

Sebab amek gamba ngan anak dara...
So, kene posing sedikit hebat dari dia..

Gamba ulangtayang...
Cuma nak show-off  keberkesanan mengangkat  lutut..

Sebenarnya...
Ada je gamba yang x lawa..
Tapi harusla hipokrit itu wujud sikit kan...hehe
kalau x nanti 3 puji pun x dapek...haha
Aku tunjuk yang berjaya je la ye...
Yang x berjaya, simpan di dalam peti PC..
Ngeh..Ngeh...

P/s: Pasni sapa yang gigam tu bolehla cuba tips ni ye..
Lelaki x disarankan sangat part2 yang angkat kaki tu...
Training2 la depan cermin...
Selamat Maju Jaya!!!

10 comments:

~SHiLA~ said...

eh² cat dinding suda tuko..cantek².suke!

FatinFirdaus said...

kurus je tgk akak.. huhu

Pupel Liyana said...

kurus je la, jeles2 hehe

roq said...

hehe...nak bergambor pon ade skill...huhuh...

singgah la sini plak ye :)

Syaheera Abd Wahab said...

hahaha good idea. Tp awak da kurus dah, posing cemana pun kurus je. :)

CIK JATT said...

good tips nih. tapi u dah slim la. hehe

by the way, salam kenal. i follow k:)

aniswany said...

HAHAHA LAWAK AH AKAK NIH.TAPI SERIUSLY MMG BEKESAN LAA,NK TRY NEXT PHOTOSHOOT NIH =P

aniswany said...

EH LUPA PUJI !

AKAK KURUSSS LAAA

ayanuts said...

he..he..xde pn berisi ok je nmpk

Sizzling Suzai said...

hahaha..kak inilah y slalu sy pratikkan..hadoii kantoi dh!!! =D