Thursday, February 17, 2011

ORI kew....!!!

Di sebuah restoran...Sekonyong2 di sebuah meja...kelihatan 2 orang 'perempuan' sedang berbual2...

MAK   : ..Nok, Mak bengang la ngan laki mak....semua yang dia suruh mak dah ikut....tapi....

..NOK  : Nape plak....nak apa lagi dia tu....ada2 je la...

MAK   : Ntahla ..Nok....Last 2 month dia soh Mak g operate....'kecik' sangat katanya....bila mak dah puas me'******' nak kumpul duit.....dah buat pe dia suruh, dia ble gatal2 plak 'tenyeh' si Jaja tu punya....Mana Mak x sentap Nok!

..NOK  : Hmmm....then?

MAK   : Mak sabar lagi tau ..Nok...Then last month dia komplen kata 'ganggu' la kalau x buang....'selera' dia asek 'turn-off' je kalau ternampak...Tension la Mak...Mak pun bergadai la p buang kat Thailand tu...RM 10,000 ko tau...!

..NOK : Hah...bis tu, settle x problem? 

MAK   : X pon! Mak tangkap dia ngan si Wawa kat lorong belakang hotel ***** tu...Bengang betul Mak! Apalagi..Mak balun la dia sampai lembik...

..NOK : Apala ko ni...Kalau dia report habis kau..langsung xle cari makan...

MAK   : Lantak dia la....Mak ni punya la GOJES...punya la AYU...dah macam Double Z dah...ada hati dia nak mainkan mak...Bole plak bila mak tanya, dia kata dia still konpius lagi ngan Mak....Kurang ajar la tu..!

MAK yang gorges..
(bersepah dalam google)

..NOK : Keh...keh...keh....(Sambil kesat air mata dan lap idung - bukan nangis, memang spesies ketawa kuar air mata)

MAK   : Nape ko gelak Nok?

..NOK : Mana x gelak..Kalau aku pun konpius...Dah kalau x ORI tu..tetap x ORI....ko buat cemana pun still orang nampak kexORIan ko tu..Unless la ko ni TUHAN....Aku bukan kutuk..dah memang hakikatnya macam tu....Dah kalau beli baju atau beg pun ko nak yang ORI...nikan pulak orang...sudah2la...Kasi tukar la....keh..keh..keh...

MAK   : Ada kang yang makan kaki ni....*sentap!!


5 comments:

niDa said...

sentap mak, nok.. hehehe

SizZLing SuZai said...

aiyooo...manyak seksi mehh~ ahahhahaha TERGODA I "^^

btw, i tag u 4 a contest ^^ hehehhe

azzey said...

suspen mak nok..hi3...

PendekarPetai said...

dunia dunia..... huhuhu

O'gosh said...

tu la bezanya "Tulennn Bang!" ngan "Ori Bang!!"
Hehe