Thursday, December 16, 2010

Sesi Lolongan di tengahari..

Lunch hour arini pegi KAROK!!
*xle bla mak budak nihhh*


Bukan pe...sajer jer memenuhui GIAN kawan2 se'opis'
baru je 2 ari g Outstation dah menggeletar nak release tension...
Sian plak kan...
So, aku terpaksa la ikutkan jer...

Aku suka g KAROK ni bukan per...
Saje layan boring sambil2 tengok gelagat kawan2..
Kalau g ramai2 ni..
Time lunch hour lak tu..
Banyak mana la pun ble nyanyi kan..

Ada tu memang terer GILAK nyanyi...




Well, ada gak yang...erm..lu pikir la sendiri kan...
Suara cam katak panggil ujan...




Ada plak tu yang malu2 meowww...



Namun begitu...
Ada jugak yang dia sorang jer nak konker MIC...
*Bugdet sore shedap la tu...*






Kalu part pilih lagu lak....
pun macam2 gak kan...


Ada yang suka lagu Melayu jek...
*stock melayan lagu2 jiwang duka lara jer manjang*
*huarghh*




Ada plak suker jerit2...nak nyanyi lagu ROCK jer...
*siap headbanging lak tu*

 


Yang aku xler bla tu kalu asik nak nyanyi DANGDUT je la plak...
*Adoi*




Apapun, kalau dah g by group tu pepandai la kan...jangan sume nak konker jek...
Kadang2 tu siap pas muka dia-die lagi-then die lagi
X sudah2 nak Menyumbangkan sore yang kureng sedap tu...
Gilir2 la kan...huhu
Kalu rasa nak nyanyi jer..
Apakata g bli MIC sendiri ker...
takpun g buat album terus...
ha...
Confirm2 kene menyanyi jer kejanya...


Aku x ngutuk ye..
aku cume bagi pendapat..
sesapa terasa pasni jangan lupa yang orang len pun nak seronok gak..
seperti aku yang keseronokan tadi melayan karenah kengkawan...


So, next time kalu rasa2 nak 'asah' tekak...
bley ah ajak aku skali..
suara aku xla sedap mana pun...
tapi geranti x sakit la telinga korang..
hehe


Peace-s


4 comments:

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2010/12/istimewa-buat-yang-setia.html

Hanis Azla said...

Lama giler tak pi karok.. tp geng2 ofis ni rajin jugak pergi utk relese tension and asah bakat.. he..he..

singgah sini dari blog Lulu.. Salam kenal yer..

Lulu caldina said...

jom ikut contest...

http://lulu-pages.blogspot.com/2010/12/misz-honey1st-contest.html

O'gosh said...

huhu....bestkan...
jom kita g nanti...