Tuesday, December 28, 2010

LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!

Cik Puan Nini telah bermurah hati mengeTAGkan aku tuk GA dari LadyEll ni...


Aku lak..macam uh-oh....
*terharu la kunun*
diTAGkan oleh NINI ni


Marilah JOIN beramai2


LadyEll punya Giveaway

senang je GA LadyEll ni...namun begitu (chewah!!)
ada few syarat2 kalu nak dapat point tinggi la...

1.Buat n3 di blog anda mengenai giveaway ni dengan tajuk :LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!
dan hantarkan url link anda di ruangan komen post ini.
(1 point)
-Check dan akan di'DONE'kan

2.Follow blog "Life of ladyEll" (1 point)
-Check dan UDAH

3.Tag rakan anda sekurang2nya 2 orang (1 point)
-aku nak TAG


4.Letak gambar banner beserta link giveaway ini di sidebar anda (1 point)
-Check

Sekiranya keempat-empat langkah ini berjaya anda ikuti,anda telah mengumpul 4 points dimana lebih besar peluang untuk anda menang.
-Kalau x menang...
bolehla mempersilakan diri menangis!! 
*sob-sob*

Peace-s

3 comments:

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2010/12/giveaway-eqbalzack-serba-satu.html

syira aka sepatu hijau said...

salam

alang-alang dah joint tu semoga berjaya tau :)

Mr PenyuBiru said...

good luck! malaysia boleh! (tertibe..:D)