Monday, December 27, 2010

1st Award dari LULU

Oh....
Terima kasih LULU
Terharu sangat sebab dapat award daripada cik LULU lagi...
*Terima kasih dunia....LIHATLAH!!*
(lambai2 tangan cam ratu pondan)



Saya terSANGATlah peramah
meaning...sangat2 friendly...
Tapi en Dadi kata macam radio terlebih bateri...
Hihi..


Apa pendapat tentang blog LULU?
Lulu best...Cantik sangat...dan penyayang...
peka mata dia pada bloggers2 baru even dia dah ada ramai followers ok...
x sombong punye amoi...
silalah lekas memfollowkan dia...

tempat yang paling nak dilawati?
Nak melawat Perkampungan HOBBIT...kat New Zealand sanun...
*kalau jawab ni ada orang nak sponsor ke ntahnyer..huhu*

3 perkara tentang diri aku?
Nak cepat kaya..tapi x kaya2..
Nak buat kerja...tapi still dok 'golek2'...
Nak jadi cantek...tapi bedak malas nak tepek...

ok tak?

so, di sini aku nak TAG kan kawan baru aku ni...rajin membaca segala 'karutan' aku ni walaupun xla se'best' mana....


sudilah kiranya menerima ya....
Sila jangan lupa tunduk untuk menerima anugerah....

Muahs

Peace-s

7 comments:

Lulu caldina said...

EKEKE..lucu pula baca...

O'gosh said...

hehe...itulah tujuannya...supaya senyum sorang2...huhu

Liza A. said...

You memang lawak! Suka baca your blog, even see the banner I dah senyum sumbing :).
Thank you for tagging me...kena jawab soalan diatas tu ker...? Pas tu nak tag org lain ;) ye?
*bow to receive the award.

E.d.Y said...

wah..tahniah...nak tergelak baca entry ni

athiea said...

nanti i bagi u award byk2 ye sygx:)

Shag said...

Tahniah dapat award ;)

Oh ya. Pasal komen O'gosh tu Shag nak reply kat sini. Hehe. Shag tak terror mana pun. Semua yg dapat kat belog tu hasil drpd usaha jelajah belog kawan plus join kontes | GA serta jawab tag. Usahakan tangga sesebuah kejayaan? All the best to O'gosh utk belog ni :D

O'gosh said...

haha...TQ..TQ semua...

saya akan berusaha lagi...