Monday, June 24, 2013

Bergigam dengan Eyecap Photography Studio

A

ssalamualaikum semua..At last...last week dalam jerebu2 yang melanda..saya and family still manage untuk meroyan p bergigam (pinjam ayat Pinky Momma jap...) dengan promosi dari Mydeal...


Harga Rm 38 untuk Sejam photoshoot - 3 orang...Tapi of course +++ kan sebab saya berempat...tambahan lagi...saya kan tamak...mesti nak semua softcopy...Nasib saya mekap sendiri pun nampak ok je...Walau bagaimanapun...harga still lagi berbaloi memandangkan x melebihi harga asal....

Walaupun masa tu masing2 x begitu sihat...tapi nasib baik semua boleh bagi kerjasama dengan sempurna....well, 15 minit behave dan dengar kata suruh buat itu ini tu dah kira cukup baik la kan...Janji ada...

Well...jom layan je la gamba..malas nak cerita panjang2....Walaupun mata yang pedih akibat jerebu..tapi tangan pun malas sekali nak taip plak sekali...hahaha





























Mula2 je beradab...cepat la klik2...pastu riuh kami berdua suruh buat itu ini...muka budak berdua ni confuse bebeno je nape la mak paknya yo-o sangat....Nasib diorang layankan je...hehehe

Then bila diorang dah sibuk buat hal sendiri...cakap apa pun dah x layan...so, kitorang x buang masa 45 minit tu dok kaku je....inilah masanya nak meronggeng puas2....Nasib baik En Dadi selalu jadi model kompeni dia...so.ai x payah beria ajar apa2..dia lagi pandai...







Ada nampak macam Yuna x?






Bila bergambar individu pun sudah....kitorang ambik kesempatan pulak beromantik berdua...Lama plak rasanya sejam tu..padahal dah habis skill dah pusing sana sini...aiseh...layan je la...











Rasa puas hati la sebab murah kan...bukan selalu dapat promotion murah2 cam gini...len kali maybe nak buat konsep lain plak...En dadi pun ok je...tapi tunggu bebudak ni besar sikit supaya saya x tercungap mengejar suh buat itu ini....Till then....Thanks for reading..

10 comments:

PinKy MoMMa said...

pandai anak anak bg kerjasama kan..suka tengok smua gbr..gbr ngan apak haruslah sweet2 gitu huhu..

memang murah harganyer..tp skrg ni tak larat nak bergigam dah ni hukhukhuk..tak laratttt...

O'gosh Iskandar said...

boleh PM....itu maybe kenangan terakhir PM membulat macam tu...haruslah dibuat kenangan.....

Nini D.. said...

giler siot gambar besarrr kat blog nih..ganazzz!! aku nak jugak!

O'gosh Iskandar said...

moh la kita p ber2 plak....ko nak gitar cam aku pun bole...ada lagi kat rumah kaler lain...haha

aniswany lazim said...

pergh pergh perghhh...yuna pn kalah gini..dh mcm ella dgn awie dh akak dgn asben..ekeke


cantik kulit akak,apa rasia... :D

O'gosh Iskandar said...

Anis: mekasih...tu lighting yang memancar2 je tu buat nampak cam eh..eh...'clean & clear' je kan...padahal xde la flawless camtu...tp mmg ada amalkan sumthing yg mudah...nanti akak share...tungguuuuu

Aty_Fared said...

gambar white studio memang cun..:) besh ar props..gitar..

Liza Razak said...

berbaloi-baloi kalau dapat photoshoot harga macam ni...nasib baik anak2 pun sporting bergambar :)

Sizzling Suzai said...

Aigoooooooo....akk SUKE GILERR shot yg ke4 from d last! aiyooo stylo sgt Yuna version kak ogosh ni...aiseyhh ble lg nk romantik2 berdua kn..hehe nice2 ;))) btw kak harr dh tepek resipi si SALMON dh p r jenguk na..haha

http://sizzlingsuzai.blogspot.com/2013/07/recipe-salmon-main-course-tasmanian.html

cikgu naman said...

kalau nak yang outdoor boleh ushar²

fb.com/photoshootmurah