Tuesday, March 27, 2012

Unfollow..

Alhamdulillah...

Dapat jugak aku berBLOG hari ni...
Punya la bz sampai asal nak buat entri je...
Mesti bos sana sini suruh buat keje...

Kadang2 nyesal pulak main angguk je bila bos mintak tolong...

Sampai bila kita betul2 ada keje pun bos x heran nak tanya...terus bagi dan suruh buat...

Actually, kat opis aku ni tetiba dilanda ribut taufan...ramai plak yang benti mengejut..
So, disebabkan bos malas nak hire orang, makanya, kerja 2 daripada 3 orang punya staff yang benti tu
Bulat2 diserah pada aku...Hai la nasib...memula motivated la jugak..
Maklumla...konon berpikiran positif la kan..
Belajar semua benda...senang kalau nak 'market' diri sendiri kalau tetiba bosan ngan opis ni...
Amek...nak berBLOG pun nak menyempat...

Part yang paling x best, nak g merayap ke KLCC pun dah x sempat/larat
Tu part yang paling sedih skali...Kadang2, punya la nak merayap..
Berjalan la laju2 ke opis En Dadi yang belakang pavilion tu
Konon nak curi2 merayap sebelum dia keluar...
Tapi lebihan masa 10 minit...apa la sangat 'rayapan' yang dapat...uhuhuhu

Lepas ni kena lebih komited...I mean, kerja and berBLOG..
Sebab, bukak2 je tengok dah ilang 4 follower...sedih la jugak
Maybe 'merajuk' kot...xpun blog aku ni mmg bukan kunjungan utama diorang...
Nak buat cemana..xkan nak paksa...daripada folo dan x dibaca,
Xpelah nak Unfollow...sob..sob...

Baru aku sedar...BLOGGING ni pun ada tanggungjawab jugak sebenarnya.....
tabik la sapa yang boleh post entri hari2....

13 comments:

imie fatiema © said...

hehe mmg kekadang cam ekeh tergezut gak bila follower berkurang..rasa cam ada buat salah jer.tapi nak buat camne,sometimes bila adik2 mtk follow balik,kita tak sempat bukak blog lagik..mereka dah unfollow.hurmm..

PinKy MoMMa said...

bertabah la ogosh..mungkin diaorg ada byk masa nak godek balik ruangan folo tu huhu..kalau ai memang tak rajin tak unfolo bila dah folo.. ;)

The Dark Side of ME said...

ade orang meamng berkire pasal follow mengfollow ni..kalau kite tak follow oran tu..orang tu pon tarik diri balik dari follow blog kite..dah biase dah kene macam tu..tak pe..tak de paksaan kan dalan mengfollow blog..:)

aTy _faRed~ said...

betul..i pon kagum gak ngan orang yang boleh hapdet blog pagi petang siang malam...i ni nak buat satu n3 pon amik mase 4-5 hari-simpan dalam draft..-tak sempat nak siapkan..:)

Boni JLL3 said...

hahaha..siannya dia..hurm, takpelah..slow2 k..mungkin dorang akan terjah balik blog awak tu k..jangan risau.. ni nak gtau, saya baru je lepas update entri. kalau ada kelapangan ,terjah ler

Nini D.. said...

aku & dobot ari2 tunggu ko update blog... ( dobot tu auta la tp aku mmg btol!!! )

Farzlyna Mustafar said...

tuula... apdet la rerajin. psl baby baru tuu..

O'gosh said...

bukan xnak update pasal baby Adean...satg orang nyampah plak aku dok cerita pasal baby baru je...okla2...pelan2 aku try update keh...hehe

madammondoq said...

that's why i ni supermak.. gagahkan jugak publish entry hari2.. hehe..

Makbed said...

aku paham kalo ko nak unfollow aku pun.... aku tak marah. heheheh~

Liza Razak said...

follow memfollow ni x penting...yg penting kita ikhlas bila berblogging.ade sorang baca blog kita pon dah rasa happy kan.saya suka blogging...kalau x update entry satu hari dah rindu gile..hehe

ibuhebat said...

xpelah.. meh saya tambah sorang lagi follower ;)

Namee Roslan said...

biar je yg unfollow.saya pun sama. makin naik followers , mesti ada je yg dah mula unfollow.i dont know why. tp takpe... :) :) asal kita ada kawan maya pun dah cukup kan. :)