Monday, February 13, 2012

Mind your language #2 - Adoi..korang ni PEMALAS sungguh la....Ni hamek jawapan dia..

Morning...

Malas....

Memang malas...

Xdak sorang pun teka...

Sume request jawapan jek....

Nasib aku baik...






Dan disebabkan aku baik....



So




Aku kasi jawapannya...








Ok






Patutnya Staff aku tunjuk NI



























Royal JELLY




















TAPI





















Dia p tunjuk NI plak....




























Ni nama dia K.Y Jelly ye Puan2




































Mana x Mamat Cina tu ngamuk...

K..
Aku dah bagitau jawapan...
Ingat nak bagi hadiah surprise la kat sapa teka betoi..
Tapi aku simpan je la nampaknya...
Hehe


P/s: Sapa xtau amende guna dedua bahan2 tersebut...
Silalah GOOGLE ye...
Adios!

10 comments:

Pupel Liyana said...

muahahahahahhahaha.. kelakar la. tapi pupel pun kureng dlam english ni biarpun pupel setiausaha. memang hari tu ada kene bambu dengan orang kedutaan qatar. malunye.

Nini D.. said...

hakhakhak....

mirmashi said...

okayy . saya innocent . tataw ape guna benda bwh tue . akan google . hoho

Ain Zulaikha said...

time to google that thing, blur dah ni hehe

madammondoq said...

errghhh.. KY Jelly?? ekekeeke.. kalau dah kahwin kompem lah tahu kan.. haha..

Namee Roslan said...

aaa, nampaknya saya kena google lah. tak tahu apa benda !! :D noob . hehe

Liza Razak said...

hehehe...kelakar gile..mmg confirm mengamuk laa mamat cina tu..adeh..serious rase nak gelak lagi ni

Daddylicious said...

haha....bahaya ni...

fyna said...

HONEY! KAN?

aniswany said...

apa tuuu...semua xtau or anis sorg ja yg noob nih ? huuuu jap nk pg google =.='