Wednesday, May 4, 2011

Masalah dah SETTLE!!!

Hahaha...
Kene gelak besar
serta KUAT-KUAT!!!

Sebab masalah dah settle....
Dah tak payah susah2 hati lagi...
Dah boleh berBLOGing macam biasa...

Dari semalam susah hati...
Pikir macam mana nak buat...
Nasib kaedah cuba jaya menjadi.....

Bila dah settle
Semangat baru pun datang...
Jadi BLOG pun bertukar kulit sket...
(*Walaupun sikit...boleh berpinau gak bijik mata...hehe)

Bagi can la eh...
Sebenarnya x suka pun kale PINK ni...
ITAM suka la...
Maklum la..mak kan gothic sket...
*konon....

Maybe pembawakan budak kot...
Tetiba bleh tengok pink cam comey....
Padahal kalau dulu dah 
MUNTAH PINK bak kata PINKY MOMMA...

Selamat kembali kat diri sendiri
Ngan kawan2 sume
Sebab dah bleh membaca macam biasa....

Kalau x berpintal gak urat mata...
Macam aku dok buat dari semalam...
Dok tenung x puas ati kat skrin blog aku ni..
PK cemana la jadi cenggitu ye...

Nak nangis pun hado...


Syoh! Syoh! G jauh2...
Pasni jangan la jadi cenggini lagi....

Harap2 design baru ni x menyerabutkan mata
Kaum2 follower lelaki ye...
Bagi can la kat mak buyung ni nak ngada2 jap...

Okeh..makan time lagi...
Lalalala..

3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

i suka..x mo muntah pink teheee~
welcome..welcome..ahahaha

fyna said...

hehe...belog fyna pown kaler pink gak..
;)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

datang sini nak tnya khabar mak yong ari ni?
cmner..ada uwekkk2 ke?
kena paksa makan ye walau x lalu ;)