Thursday, February 24, 2011

Suka lelaki berBULU dada?

Bulu Dada - kalau mengikut pemahaman dalam Wikipedia secara amnya adalah untuk menggambarkan rambut/bulu yang tumbuh di kawasan antara leher hingga abdomen yang juga merujuk kepada karakter sex sekunder lelaki yang berkembang sepanjang prosess kematangan berlaku (Dasat kan aku translate...hehe)

Best sangat ke bulu dada ni....Sesapa yang x sure rupa bulu dada ni please refer kat sini...penat2 aku kutip kat gugel tau...

Ni kalau Macho...


Erk...ni plak kalau ter'extra macho'

Tapi cemana lak kalau kat perempuan...?
Hmmmm..

Aku xmau jawab sekarang....sebab aku dah buat poll untuk korang2 undi yang terbaik then kita tengok la sapa yang kena...hehe

So kawan2, tolong la VOTE kat tepi belah kiri tu ye sebab aku xmau bagi statement berat sebelah...Nak 'undi' a.k.a. komen kat bawah ni pun aku terima seadanya..Lagipun x best la korang tau taste aku sorang je...nak gak tau secara generalnya then baru aku reveal aku nyer jawapan...

Korang ada 24 jam dari sekarang.....Sila...sila...jangan malu....


14 comments:

azzey said...

Geli plak tgk kalau bulu dada ada kat pompuan..hik3..

apezs shah said...

salam

hahah kalau perempuan yea..
no komen haha... but asenya pengsan laa eden...
ok jap nk g klik..

O'gosh said...

@azzey and apezs shah...

haha...fokus kepada tajuk perbincangan...sok kita tau...heheh

Makbed said...

err... saya tak kata saya suka. tak pulak kate tak suka. tapi, kalau saya tetiba terkawin ngan yg ado bulu dada, takkan nak cabut lak bulu dada dia kan?

kalau dia berbulu dada banyak , tapi dia tak busuk, saya ONNN jeee....

O'gosh said...

ngeh...ngeh.....cam leney kurang je jawapan tu ngan aku...haha

Gimi said...

Kalau nak banyak bulu lagi, kawin ngan gorila je le

Aiman Ariffin said...

It depends on individuals preferences. Some do find it attractive and sexy but some prefers clean shaven body haha.

iella said...

tak suka laki ada bulu dada..geli...nmpk tak best lngsng..

http://fadthnwan.blogspot.com/

Cik Yana said...

Muahaha. Mengikut pemerhatian cik Yana, masa duk kat U dulu, kebanyakan foreigner ada bulu dada. Cik Yana tahu la sebab kadang nampak. Muahaha~ dan kebanyakan mereka bau badan tak best. So, cik Yana tak suka lelaki ada bulu dada. Tapi kalau dapat yang ada bulu dada, tak kan nak mintak cerai kot. Muahahaha~

O'gosh said...

@Cik Yana: hahaha...xkan nak mintak cerai...kene la 'intai' siap2 kut ble ternampak kelebatannya sebelum kawen....haha lucas!!

Gula-gula hati said...

mak saye panggil lelaki yang berbulu kat dada ialah . . lelaki yang berkapet . huhu

Abuya Hayat said...

O'gosh... katun tu bukan pakai spende, dier pakai suar cam Spongebob Squarepants.... XD
but neway, thanx for the comment...

FaiE said...

tak suka lelaki yang bulu kat dada 2 , nampak serabut + selekeh . .
hu3 .

misz molecule said...

tak suka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








http://thyyunxthiya.blogspot.com/