Thursday, December 23, 2010

Kawan-kawan...Mel Hijab's e-mail had been HACKED!!

Memula aku dapat email ni....
Aku pun baik ati la p balas....

Pelik gak aku 

Maunya tak pelik...
Aku Follow jer Cik Melly nyer blog ni..
Blum penah bli pape lagi..

e-mail tu bunyinya macam ni...

Hope you get this on time? Sorry I didn't inform you about my trip to Spain for a project, I am presently in Valencia here in Spain  and am having some difficulties here because i misplaced my wallet on my way to the hotel where my money and other valuable things were. presently my passport and my things are been held down by the hotel management pending when i make payment.

I need you to help me with a loan of (€2,800 Euro = $3,600)  to pay my hotel bills and to get myself back home. I will appreciate whatever you can afford to assist me with, I will refund the money back to you as soon as i return, let me know if you can be of help and I will email you the details you will need to send the money.  I don't have a phone where i can be reached. I am so confused right now.  please let me know immediately so I can email you the details you need to transfer the money.

Your help is much appreciated,

Thanks

So, aku pun balas...

Sorry dear...

nak sangat tolong u..

tapi i xder banyak tu...

gaji sikit jer..
ni pun ngah tgg gaji...hope sumbody will have a heart and money for you dear...
 
Then hari ni aku nampak Cik Melly buat announcement kat blog die pasal masalah problem e-mail die tu....


jeng..jeng..jeng...



Ni la announcement tu...

Blog Cik Melly


Aku pun tatau nape lak BODO sibuk2 nak p ADD Cik Melly kat FB...oh ye..sebab masa tu aku try nak komen bgtau die kat BLOG die tu x boleh...


Fb cik Melly
Kesiannya...lama sangat aku tunggu Cik Melly approvekan FB aku...aku pun try godeh2 blog Cik Melly tu sebab line aku ni yang x brapa ok sebenarnya...huhu..

Kesiannya..kesiannya...

Aku kena gak bagitau die..
sian orang nak buat bisnes..
sapa la

Ham***** tu ye...
Tak baik la aniaya orang wei!!!



6 comments:

Melhijab said...

oh dear...nak tergelak pun ade...email ofis mel sendiri pun dpt email sal atas ni..risau customer lain dpt mcm tu gak, tu mel announcement cam tu....jahat betol la dorg ni...ishh geram sangat..tp dear, timer kasih byk2 tau...terharu ..

O'gosh said...

Hati2 tau....kesiannya kat awak....

saya mula2 ingat "WAH!!kaya gila Cik Melly ni...ble g melancong ke Oversea lak tu..."

hehe..tapi yang terbengong tu bleh g jawab baik2 lak lagi....huhu

Ain Atika said...

jahatnya orang tu...hishh...

Lyaa Suriany said...

skrg ni mcm2 kes

semua glp mata sbb duit
mintak jaoh terkena mcm ni

Heidi Shafiq said...

kesian melly kene hack..

MIMIE AIZA said...

bahaya betul la macam ni kan